Vårda dina väskor, med omsorg och omtanke

Tricks för att hålla dina väskor perfekt skick

VäskorOch på samma sätt som yttre vården är väsentlig för att våra väskor ska se bra ut. Skulle interiören inte vara mindre. Försök att inte överbelasta väskan för att undvika att skada handtagen. Om du bär smink, bär den alltid i en sminkväskor för att undvika besvikelse. Var försiktig med pennor, bläck kan penetrera huden och är svårt att laga.

Läder kan, med tidens gång tenderar att torka, så det rekommenderas att återfukta lädret med någon typ av specialiserad produkt. Även om det är mycket billigare och lika effektivt är fuktgivaren. Är den traditionella Nivean, en av de bästa i dessa fall.

Om det har färgats, undvik att använda någon typ av produkt. Fukta väldigt lite med en trasa med vatten och försök att eliminera fläcken. Genom att göra små och jämna cirkulära rörelser. Om det inte är avlägsnat, registrera dessa tips för att ta bort lädrets fläckar. Om du inte vågar, förhoppningsvis kommer det att bli perfekt för dig.

Välj lämplig festväska

Det finns två grundläggande saker som du måste ta hänsyn till. När du väljer vilken festväska du vill följa med till din fest. Hur klär du på och vid vilken tidpunkt är evenemanget.

Väskan ska passa  med klänningen

När det gäller hur man monterar det här tillbehöret beroende på vilken klänning du har på dig. Bör du ta hänsyn till i huvudsak om den är jämn eller tryckt. Om du har valt att klä sig i platta eller neutrala färger som svart eller beige. Är det bäst att ge din stil en färgpunkt tack vare tillbehören. Av den anledningen är det bra att du väljer en tryckt väska. Eller med starkare toner i kontrast med din klänning. Om du tvärtom bär en pressad kostym, är det bäst om väskan är diskret och om möjligt slät. Om du föredrar en tryckt väska rekommenderar vi att du delar tonerna med klänningen. Två färger som brukar fungera med alla typer av klänningar till gala tillfällen är guld och silver.

Förlänga livet på dina väskor med dessa enkla steg

Även om de är dyrare är det alltid en investering att satsa på en läderväska. De kan pågå i många år. Ja så länge du har med dem särskild omsorg om du inte vill förstöra den snabbt. Och känna en känsla av att du kastar bort pengar. Ändå är det svårt att hålla dem oförorenade, vilket inte alltid kan uppnås. Men efter denna serie tips kommer du att kunna förlänga livet på din väska mycket mer.

Förvara dem alltid svalt. Normalt kommer bra väskor med en, men om inte. Försök att göra en trasa för att undvika onödig gnidning och fläckar. Försök också att hålla den full av papper för att förhindra att den blir deformerad. Det är självklart att du borde hålla det på ett ställe. Där väderförhållandena inte är skadliga skyddad mot sol, fukt osv.

När det gäller evenemangets tid, på kvällen är det mest lämpligt att satsa på metallmaterial eller juvelväskor med olika stenar. Sequins eller tyger med en viss glans kan också vara bra allierade. Glöm aldrig att ”mindre är mer”, så ladda inte din outfit med mycket överdrivna tillbehör. I händelse av att festen är dag är det bättre att välja mer diskret material och mindre glänsande. Men det beror på hur klänningen är. Och om du vill ladda upp utseendet med en väska som gör den mer sofistikerad.

Lila väska

Tips när du bär en festväska

Om du inte är en expert på området att transportera små väskor på ett naturligt sätt. Och inte vet hur man tar dem eller kombinerar dem. Missa inte våra fem grundläggande tips så att du kan se dem med elegans utan att dö i försöket. Ett av de vanligaste sätten att bära en handväska. Är att ta väskan själv under armen och slappna av eller placera den på nittio grader. Men ett alternativ som ger mer dynamik. Och är perfekt för väskor att bäras är att hålla dem bara i ett av hörnen.

Ta med väskan och skorna att matcha är en regel som du kan bryta. I själva verket är tendensen att dessa två komplement är olika och motsatta varandra. Du bör undvika att bära väskan på ryggen. Dessa är väldigt plana tillbehör och det är väldigt dåligt att de ser ”uppblåst”. Bär endast grundläggande och väsentliga.

Undvik informella material som  och välja mer sofistikerade sådana som metall, paljetter, sköldpaddor eller juvelväskor. Välj ditt baserat på händelsens gång. Om du inte kan bära en väska i handen eftersom det är opraktiskt. Satsa på alternativ med kedja och kort handtag. Det värsta du kan göra är att förmedla en känsla av obehag, eftersom det kommer att förstöra din blick!

Olika typer av väskor

Koppling. Det är en liten väska som kan tillverkas i olika material. Även om det finns många modeller i läder kännetecknas det vanligtvis av att vara stel. Vilket ger upphov till box-typ eller box-typ koppling. Dessa konstruktioner är mycket modern och kan även återfinnas i material såsom metakrylat. En av trenderna av säsongen tack vare designern Charlotte Olympia. Men du kan hitta i den billigare versionen på butiker som Zara eller Stradivarius. Om du inte är väldigt snygg kan du lämna de genomskinliga sidorna. Och välja de som har inuti en tygväska för att dölja vad du behåller.

KuvertvaskaVäska ”kuvert”. Det är en platt väska som vanligtvis öppnar med en central stängning i den renaste stilen kuvertpost . Eller tack vare en blixtlås på toppen. Glöm större ideal, till exempel för att bära dokument. Och välj en liten i tyg eftersom denna väska har också marknaden mer avslappnad variant.

Baguette. Det är en rektangulär eller långsträckt design som vanligtvis har en kedja. Eller handtag för att kunna bära det också hänger från axeln. Dess namn hänvisar till franska baguettebröd. Och därför kan du bära det under armen som om du transporterade ett långsmalt bröd, men med mer glamour.

Lämna ett svar